1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
Asset Allocation An Abney Associates Ameriprise Financial Advisor

Aktivallokering er en fælles strategi, som du kan bruge til at konstruere en investeringsportefølje. Aktivallokering handler ikke om picking individuelle værdipapirer. I stedet fokuserer du på brede kategorier af investeringer, blande dem sammen i det rette forhold til at matche dine økonomiske mål, mængden af tid, du har til at investere, og din tolerance for risiko.

GRUNDLÆGGENDE I ASSET ALLOCATION

Ideen bag aktivallokering er, fordi ikke alle investeringer er ens, kan du afbalancere risiko og afkast i din portefølje ved at sprede din investering dollars blandt forskellige typer af aktiver som aktier, obligationer og kontanter alternativer. Det gør ikke garantere en fortjeneste eller sikre mod tab, naturligvis, men det kan hjælpe dig med at administrere niveau og type af risiko, du står over for.

Forskellige typer af aktiver bærer forskellige niveauer af risiko og potentialet for afkast, og typisk reagerer ikke til markedskræfterne på samme måde på samme tid. For eksempel, når afkastet af et aktiv type er faldende, kan tilbagesendelse af en anden være voksende (selvom der er ingen garantier). Hvis du sprede ved at eje en bred vifte af aktiver, vil ikke en afmatning i en enkelt bedrift nødvendigvis betyde en katastrofe for din hele porteføljen.

Bruger aktivallokering, du identificerer de aktivklasser, der er relevante for dig og procentdel af din investering dollars, der skal allokeres til hver klasse (fx 70 procent til bestande, 20 procent til obligationer, 10 procent til kontant alternativer).

DE TRE STORE KLASSER AF AKTIVER

Her er et kig på de tre store klasser af aktiver du vil generelt overveje, når du bruger aktivallokering.
Aktier: Selv om tidligere resultater er ingen garanti for fremtidige resultater, aktier har historisk givet en højere gennemsnitlige årlige forrentning af end andre investeringer, herunder obligationer og kontanter alternativer. Bestandene er dog generelt mere volatile end obligationer eller kontant alternativer. Investering i aktier kan være hensigtsmæssigt, hvis din investering mål er langsigtede.

Obligationer: Historisk mindre volatile end bestande, obligationer giver ikke så meget mulighed for vækst som bestande gør. De er følsomme over for renteændringer; Når renten stiger, bond værdier tendens til at falde, og når renten falder, bond værdier har tendens til at stige. Fordi obligationer tilbyder faste rentebetalinger med regelmæssige mellemrum, kan de være hensigtsmæssigt, hvis du ønsker løbende indkomst fra dine investeringer.

Kontant alternativer: kontant alternativer (eller kortsigtede instrumenter) tilbyder et lavere potentiale for vækst end andre typer af aktiver, men er det mindst flygtige. De er omfattet af inflationen risiko, risikoen for, at returnerer overhale ikke stigende priser. De giver lettere adgang til midler end langsigtede investeringer, og kan være hensigtsmæssigt for investeringer mål, der er kortvarige.

Ikke kun kan du sprede over aktivklasser ved at købe aktier, obligationer og kontanter alternativer, kan du også sprede inden for en enkelt aktivklasse. For eksempel, når de investerer i aktier, kan du investere i store virksomheder, der har tendens til at være mindre risikabelt end små virksomheder. Eller du kunne vælge at opdele din investering dollars efter investering stil, investere for vækst eller værdi. Selvom investeringen mulighederne er ubegrænsede, dit mål er altid den samme: at sprede ved at vælge supplerende investeringer, at balancen mellem risiko og belønning i din portefølje.

BESLUTTE, HVORDAN AT OPDELE DINE AKTIVER

Dit mål i ved hjælp af aktivallokering er at konstruere en portefølje, der kan give dig med dit investeringsafkast, du ønsker uden at udsætte dig for større risiko end du føler dig tryg med. Hvor lang tid du har til at investere er vigtigt, fordi jo længere du nødt til at investere, jo mere tid du nødt til at ride ud markedet op-og nedture.

Når du forsøger at opbygge en portefølje, kan du bruge regneark eller interaktive værktøjer, der hjælper med at identificere din investeringsmål, din risiko toleranceniveau og din investering tidshorisont. Disse værktøjer kan også foreslå model eller prøve tildelinger, at finde en balance mellem risiko og afkast, der er baseret på oplysninger, du giver.

For eksempel, hvis din investering mål er at spare op til din pension i de næste 20 år, og du kan tåle en relativt høj grad af markedsvolatilitet kan en allokering foreslå at du lægger en stor procentdel af din investering dollars i aktier, og afsætte en mindre procentdel til obligationer og kontanter alternativer. Naturligvis er modeller beregnet til at tjene kun som generelle retningslinjer; bestemmelse af den rigtige tildeling til din individuelle situation kan kræve mere sofistikeret analyse.

OPBYGGE DIN PORTEFØLJE

Det næste skridt er at vælge specifikke investeringer til din portefølje, der passer til din aktivallokering strategi. Investorer, der investerer gennem en arbejdsplads pensionering besparelser planlægger typisk investere gennem gensidige fonde; en diversificeret portefølje af individuelle værdipapirer er nemmere at samle i en separat konto.

Investeringsforeninger tilbyder instant diversificering inden for en aktivklasse, og i mange tilfælde, fordelene ved professionel penge forvaltning. Investeringer i hver fond er udvalgt efter et specifikt mål, hvilket gør det nemmere at identificere en fond eller en gruppe af midler, der opfylder dine behov. For eksempel, nogle af de almindelige udtryk, du vil se bruges til at beskrive fondens målsætninger er kapital præservering, indkomst (eller nuværende indkomst), indkomst og vækst (eller afbalanceret), vækst og aggressive vækst. Som med enhver investering i en investeringsforening, bør du overveje din tidsramme, risiko for tolerance, og investere mål.

Bemærk: før du investerer i en investeringsforening, nøje overveje sine investeringsmål, risici, gebyrer og udgifter, som kan findes i det prospekt, der er tilgængelige fra fonden. Læs prospektet grundigt før du investerer.

VÆRE OPMÆRKSOM PÅ DIN PORTEFØLJE

Når du har valgt din oprindelige tildeling, gense din portefølje mindst en gang om året (eller flere ofte hvis markederne oplever større kortvarige udsving). En af grundene til at gøre dette er at afbalancere din portefølje. På grund af udsving på markedet, kan din portefølje ikke længere afspejler den oprindelige tildeling balance du har valgt. For eksempel, hvis aktiemarkedet har klarer sig godt, vil til sidst du ende med en højere procentdel af din investering dollars i aktier end du oprindeligt planlagt. For at genoprette balancen, kan du flytte midler fra én aktivklasse til en anden.

I nogle tilfælde kan du genoverveje din hele strategi. Hvis du ikke er fortrolig med den samme grad af risiko, dine økonomiske mål har ændret, eller du får tæt på tidspunktet Hvornår du skal bruge pengene, skal du muligvis ændre din aktiv mix.